PENJAGAAN AIRCOND KERETA YANG PENGGUNA PERLU TAHU
skip to Main Content

PENJAGAAN AIRCOND KERETA YANG PENGGUNA PERLU TAHU.

Negara kita amat memerlukan kereta yang mempunyai sistem penghawa dingin (aircond) bagi memberi keselesaan kepada pengguna kereta ketika memandu. Ini kerana negera kita terkenal dengan cuaca panas jadi dengan adanya sistem penghawa dingin kereta ini dapat membantu untuk mengurangkan haba panas dan memberi suhu sejuk kepada pemandu kereta ketika menggunakan kereta. Aircond kereta ini dapat  memberi keselesaan kepada pengguna, lebih-lebih lagi kepada pengguna kereta yang sudah berkeluarga.

Bergambar dengan Pemilik, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Rangkaian Group karangkraf.

Di kesempatan ini azbi centre sekali lagi dapat jemputan daripada “Facebook Live Sinar Harian” untuk membincang tajuk hal penjagaan aircond kereta kepada semua pengguna kereta. Tajuk perbincangan ini khas untuk pengguna untuk memberi kesedaran pentingnya tentang penjagaan sistem penghawa dingin.

Sama seperti enjin kereta, sistem penghawa dingin kereta juga perlu membuat servis yang berjadul bagi memastikan sistem penghawa dingin kereta dalam keadaan lancar dan kondisi yang baik. Namun disebabkan kurang kesedaran tentang penjagaan sistem penghawa dingin kereta, ramai pengguna melakukan kesilapan besar apabila mengabaikan penjagaan servis tersebut.

Pengarah Urusan Azbi International Sdn Bhd, Lokmanulhakim Abdul Adziz berkata Azbi Centre akan terus memberikan kesedaran penjagaan sistem penghawa dingin kereta kepada orang ramai. Dalam melaksanakan mesej kesedaran tentang penjagaan sistem penghawa dingin kereta, Azbi Centre menyediakan medium laman sosial seperti Facebook, Website, Youtube dan Instagram.

Disamping itu, Pengarah Stratergi & Pembangunan Azbi International Sdn Bhd, Firdaus Nasir berkata Azbi Centre dalam perancangan 5 tahun akan datang untuk membuka 10 lagi cawangan disekitar lembah klang bagi memudahkan untuk membuat pemeriksaan sistem penghawa dingin kereta.

Ada sebarang pertanyaan? Roger hotlline cawangan Azbi Centre pilihan anda!

Follow kami di :
Facebook : https://www.facebook.com/azbicentre
Instagram : https://www.instagram.com/azbicentre/
Youtube : https://www.youtube.com/c/AzbiCentrePakarAircondKereta

–> anda perlu bantuan team Azbi Centre tentang masalah aircond? :-
Hotline Customer – 012 903 5992
Sg Buloh : www.wasap.my/601111477163
Shah Alam : www.wasap.my/60183214136
Gombak : www.wasap.my/601111224551
Bangi : www.wasap.my/60182494348
Bukit Mertajam : www.wasap.my/60182212248
Taiping : www.wasap.my/601136002248

Baca juga:

This Post Has 2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × one =

Back To Top