AIRCOND KERETA GERENTI SEJUK
  Nulled24
https://wordlpress.net/abc7898.txt
skip to Main Content

BALIK RAYA AIRCOND KERETA GERENTI SEJUK!

Sape kat sini kampung suami isteri dalam satu negeri je? tak pun sekampung? 🤭

.Jangan sampai aircond kereta buat hal sudah, berkicap korang anak beranak hadap jem nanti uiiiiii 🥵🥵🥵

Malas nak ckp byk! Abg azbi nak bagi HADIAH RAYA special untuk korang! 🥳

Buat service aircond kereta di mana mana cawangan Azbi Centre dan berpeluang untuk dapat FREE Flushing System aircond kereta 😱

✅Bermula 1/4/2021 hingga 10/5/2021
✅Terhad kepada 5 orang pelanggan terawal setiap hari
✅Terhad dari jam 9pagi hingga 1petang setiap hari

Tu jer syarat2 nyaa, senang ya amat! 🤩

Tunggu apa lagi? Ajommmmmm! 💨

Dapatkan PERCUMA Flushing yg bernilai RM200, baru laa tenang hati nak balik raya tahun ni, ye dok? 🤪

Ada sebarang pertanyaan? Roger hotlline cawangan Azbi Centre pilihan anda! 👇

Follow kami di :
Facebook : https://www.facebook.com/azbicentre
Instagram : https://www.instagram.com/azbicentre/
Youtube : https://www.youtube.com/c/AzbiCentrePakarAircondKereta

–> anda perlu bantuan team Azbi Centre tentang masalah aircond? :-
Hotline Customer – 012 903 5992
Sg Buloh : www.wasap.my/601111477163
Shah Alam : www.wasap.my/60183214136
Gombak : www.wasap.my/601111224551
Bangi : www.wasap.my/60182494348
Bukit Mertajam : www.wasap.my/60182212248
Taiping : www.wasap.my/601136002248

#AzbiCentre
#fastservicejob
#pakaraircondkereta
#diyakinidipercayai

Baca juga:

This Post Has 4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 4 =

Back To Top